Čevlji | Keen, Merrell, Chaco, Sorel, Hoka, Asics, Birkenstock, Danska (2023)

Privoščite svojim stopalom užitek odličnih čevljev kakovostnih znamk, kot jeo draga,drugi,ENA,izguba,Óboz,Prestrašen,Merrel,chaco,sorel,razočaran,birkenstock,Danska, miTransporter.

o draga

Vsi moramo "iti". Ljudje in stvari, od katerih smo odvisni, da nas dvignejo, nam dvignejo razpoloženje in pomirijo težke trenutke v življenju. Pojdi, zaradi katerih se počutiš podprto in srečen. Nekateri najmehkejši, najudobnejši, najbolj zračni in najlažji čevlji na svetu. Tako lahki čevlji, da bi jih lahko ukradel metulj. Tako mehki, da bodo mladiči kipeli od ljubosumja. Čevlji, ki so kot vsi čevlji, ki jih poznate in imate radi. Enostavno sedijo popolnoma na nogi.

Transporter

Vansov cilj je omogočiti kreativno izražanje in navdihniti mladinsko kulturo s proslavljanjem in spodbujanjem odkritega odnosa, ki izhaja iz izražanja vašega pravega jaza. Naš trajnostni program podpira naše poslanstvo s podpiranjem umetniških, glasbenih in akcijskih športnih programov z denarnimi in stvarnimi donacijami ter prostovoljstvom. Kot del naše zavezanosti navdihovanju kulture mladih se zavedamo, da moramo zaščititi planet in njegove vire za prihodnje generacije. Naš trajnostni program to dosega z zmanjšanjem okoljskega odtisa naših dejavnosti in izdelkov.

drugi

  • Altra FootShape™ kapica za prste omogoča, da se prsti sprostijo in naravno razprostirajo, nožni palec pa ostane v ravnem položaju za največjo stabilnost in moč.
  • Vsak čevelj Altra je zgrajen na platformi Balanced Cushioning™, ki peto in prednji del stopala postavi enako oddaljeno od tal. Ta naravna podlaga pomaga pri optimalni poravnavi, negovanju boljše oblike in spodbujanju mehkega pristanka.
  • Altrina tehnologija Fit4Her™ se prilagaja specifični obliki ženskega stopala, ki ima ožjo peto in sredino stopala, višji nart, daljši lok in edinstven prostor na sredini stopala.

chaco

Chaco je vodilni v industriji, najbolj znan po svojih zunanjih sandalih. Narejeni za vodo, pohodništvo in pustolovščine, nastavljivi trakovi Chaco zagotavljajo udoben in varen čevelj. Zelo vzdržljivi in ​​klasika Colorado, jih ne smete spregledati, ko iščete najboljše pustolovske sandale.

piedra kotna

So čvrsti, svoje naravne lepote in značilnega videza. Zgrajeni so bolj trdni, kot bi morali biti, odražajo, od kod prihajajo. Na zemlji ni kraja, kot je Tasmanija, in ni škornjev na zemlji, kot so tisti, ki so se tam rodili.

In čeprav so se skozi leta razvijali v slogu, dizajnu in tehnologiji, se kakovost ni nikoli spremenila. Še vedno so zgrajeni tako, kot so bili vedno: da gredo kamor koli, počnejo karkoli in na vsakem koraku izgledajo odlično.

Prestrašen

KEEN je ponosen, da je del vrnitve proizvodnje obutve v ZDA v eno najsodobnejših tovarn v državi. Zavedamo se, da je kupovanje ameriških izdelkov in podpora ameriškemu gospodarstvu pomembna za mnoge naše stranke. Zbiramo najboljše materiale z vsega sveta in izvajamo končne, najbolj kritične korake sestavljanja prav tukaj v Portlandu. V Združenih državah teh izdelkov ne izdelujemo 100 % iz nič, vendar uporabljamo naše obstoječe vire, da se osredotočimo na zagotavljanje najbolj inovativnih in najkakovostnejših izdelkov, kar jih lahko.

Merrel

Naša ekipa ponuja vrhunsko zmogljivost in vrhunsko tehnologijo, ki vam pomaga doseči nove višine in nove osebne rekorde. Gre pa tudi za zabavo. Kadar je le mogoče, v aktivne avanture na prostem poskušamo vnesti občutek užitka in zabave. Kajti smisel življenja je uživati. Počnite to, kar imate radi, in to pogosto s svojo opremo Merrell. Narejeno je, da traja.

razočaran

Hoka One One, ki jo odlikujeta mehak vmesni podplat in vrhunsko udobje, je najbolj priljubljena znamka Treads 'n' Threads. To maksimalistično podjetje tekaških copat, ki sta ga leta 2009 ustanovila dva francoska gorska tekača, ponuja blaženje za tekače vseh stopenj. Od uličnih dirk do trail teka, Hoka daje velik pomen udobju vaših stopal. čas za letenje!

sorel

Podjetje SOREL, ustanovljeno v Kanadi leta 1962, prinaša svojo funkcionalnost in dediščino strokovne izdelave v sodobni svet mode, kjer navdihuje novo generacijo izdelovalcev, graditeljev in ustvarjalcev. In čeprav SOREL izdeluje več kot le škornje, je škorenj v vsem, kar izdeluje SOREL. SOREL združuje klobučevino, volno, vrhunsko usnje in brezhibno krojenje za tiste, ki se ne bojijo umazati svojih škornjev.

birkenstock

Kako je nekaj narejeno, je prav tako pomembno kot sam izdelek. Pri Birkenstocku smo ponosni na svoje korenine, svojo zgodovino, naš DNK. To je zato, ker so naši izdelki narejeni z globokim spoštovanjem nemških in evropskih standardov za etično, družbeno in okoljsko odgovornost. Birkenstock že od leta 1774 zaznamujejo ta tradicija, kakovost in izdelava.

Danska

Vsak izdelek Dansko mora izpolnjevati najvišje standarde udobja, podpore, vzdržljivosti, prileganja in zmogljivosti. Od prve skice do končnega pregleda preteče na stotine korakov, preden par naših čevljev doseže vaša stopala.

ENA

On je bil ustanovljen v švicarskih Alpah, ko je tekač po nesreči stopil na vrtno cev. Navdihnjen s tem je ustanovil podjetje, ki izdeluje tekaške copate z ločenimi kapsulami za blaženje udarcev. Ta značilni slog se je izkazal za uspešnega, saj je v zadnjih letih vse bolj priljubljen. On proizvaja visokokakovostne športne čevlje, od čevljev za cestni tek do čevljev za brezpotje in stabilnosti. Počutili se boste, kot bi hodili po oblakih.

izguba

Olukai izdeluje izdelke, v katere verjamejo, izdelke, za katerimi lahko stojijo. Delimo te vrednote in verjamemo v kakovost izdelkov in materialov, mojstrstvo gradnje in kakovost življenja, ki se odraža v vsakodnevnih odločitvah. To havajsko podjetje je certificirano B Corp, kar dokazuje, da jim je mar za njihov posel, trajnost in skupnost.

Óboz

Vzemite dem Camino®
Je kompas, ki nas vodi pri vsem, kar počnemo. Od izdelave pravih čevljev do tega, kako vračamo naši skupnosti in kako ravnamo z našim planetom. To je mentaliteta, ki nas utemeljuje na tistem, kar je najpomembnejše, to je, da delamo stvari dobro. Kajti kdo drug pač ne bi ostal zvest poti.

Teva

Gradnja dediščine od leta 1984.

Prvotni športni sandali so se pojavili na bregovih Velikega kanjona leta 1984. Iznajdljivi rečni vodnik, ki je bil rojen iz potrebe, da prepreči, da bi sandali odplavali po reki, je na star par japonk pritrdil dva trakova z ježkom. In tako se je rodila Teva. Od takrat Teva ohranja enak pionirski duh in še naprej slavi svobodo raziskovanja.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 02/23/2023

Views: 6158

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.